Hallitseva Suomen mestari HPK jatkaa avausviikon vierasreissuaan siirtymällä lauantaiksi Sveitsiin, jossa vastus kovenee luokan verran avausvastus Plzeniin verrattuna – isäntänä toimii EV Zug. Ottelu alkaa klo 18:00. Näet huippuottelun suorana livestream-lähetyksenä ilmaiseksi TV:stä.

HPK oli torstaina Plzeniä vastaan alkuvaiheessa hyvin pelissä mukana ja johti ottelua kahteen otteeseen kahdella maalilla. Kolmannessa erässä Plzenin paine alkoi käydä hämeenlinnalaisille ylivoimaiseksi, sillä Antti Karjalaisen selän taakse tehtiin kolme maalia. Jatkoajalla Petr Straka lopetti Kerhon pyristelyt pistämällä mustan sisään ajassa 61:51 ja ottelu päättyi isäntien 5-4 voittoon. Antti Pennasen joukkue sai siis kovan oppitunnin CHL-kiekon vaatimuksista.

Sveitsiläinen EV Zug pelasi keväällä Sveitsin NLA:n loppuotteluissa, mutta ei voinut Bernille oikein mitään – Bern onkin yksi maanosan huippujoukkueista. Zug ei jäänyt sarjatauon aikana toimettomaksi, vaan oli siirtomarkkinoilla aktiivinen ja hankki riveihinsä laadukkaita pelaajia joka osa-alueelle. Zug kaappasi mm. TPS:stä ja HIFKistä tutun Erik Thorellin. Joukkueessa on pelannut vuosia suomalainen Santeri Alatalo, jolla on vyöllään jo yli 300 NLA:n runkosarjaottelua.

HPK joutuu lauantaina todelliseen testiin ja tämä ottelu kannattaa vahtia livenä. Parhaiten tämä onnistuu illä, jossa näet ottelun suorana ja ilmaiseksi.

Näin katsot HPK:n pelin ilmaiseksi:

1. Siirry in sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja valitse HPK:n ottelu
3. Tililläsi pitää olla vähintään 1€, jotta näet ottelut.

Katso HPK:n ottelu ja laita vetoa sisään!

HPK:n otteluohjelma CHL:ssä:

To 29.08. klo 18:00 HC Plzen – HPK 5-4 ja.
La 31.08. klo 19:00 EV Zug – HPK
To 05.09. klo 19:00 HPK – HC Plzsen
La 07.09. klo 19:00 HPK – EV Zug
Ti 08.10. klo 19:00 HPK – Rungsted
Ti 15.10. klo –:– Rungsted – HPK