Livestream CHL: Kärpät-Rouen-ottelu ilmaiseksi

CHL: Kärpät – Bern 01.09. klo 19:00 | Katso ottelu suorana ja ilmaiseksi

Oulun Kärpät pelaa CHL:n avausviikolla vielä toisen kotiottelun, jossa vastus kovenee perjantaihin verrattuna: vastaan asettuu tällä kertaa hallitseva Sveitsin mestari Bern.  Ottelu alkaa sunnuntaina klo 19:00. Näet huippuottelun suorana livestream-lähetyksenä ilmaiseksi NordicBet TV:stä.

Kärppien avausottelusta Grenoblea vastaan yleisö sai sen, mitä halusikin: Jesse Puljujärvi teki heti ottelun alkuvaiheessa joukkueen avausmaalin tarkalla laukauksella. Pulju kuittasi päätöserässä vielä syöttöpisteen ja miehen peli-ilme oli muutenkin hyvä. Kärpät oli muutenkin ottelussa hallitsevampi osapuoli ja voitto oli täysin ansaittu. Sunnuntaiksi vastus kovenee oleellisesti, joten pakan on syytä pysyä kasassa.

Kari Jalosen valmentama Bern kuuluu Euroopan parhaisiin seurajoukkueisiin. Hallitseva Sveitsin mestari pyrkii varmasti pitkälle tämän vuoden CHL:ssä. Bern operoi hyvillä resursseilla ja se hankki kesällä mm. Kärpissäkin pelanneen Miika Koiviston. Perjantaina sveitsiläiset vierailivat Skellefteån luona ja isäntien hallinnasta huolimatta peli venyi rankkareille asti. Siinä Skellefteå oli lopulta taitavampi.

Jääkiekkofanit haluavat nähdä Puljujärveltä lisää tehoja ja tämä ottelu on loistava tasonmittaus Liigaan suosikkina valmistautuville Kärpille. Kätevimmin seuraat pelin NordicBet TV:stä suorana striiminä.

Näin katsot Kärppien pelin ilmaiseksi:

1. Siirry NordicBetin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja valitse HPK:n ottelu
3. Tililläsi pitää olla vähintään 1€, jotta näet ottelut.

Katso Kärppien ottelu ja laita vetoa sisään!

Kärppien otteluohjelma CHL:ssä:

Pe 30.08. klo 19.00 Kärpät – Grenoble 3-1
Su 01.09. klo 19.00 Kärpät – SC Bern
To 05.09. klo 20.30 Grenoble – Kärpät
La 07.09. klo 18.00 SC Bern – Kärpät
Ti 08.10. klo 19.00 Skellefteå AIK – Kärpät
Ti 15.10. klo 19.00 Kärpät – Skellefteå AIK