CHL: HPK – Plzen 05.09. klo 19:00 | Katso ottelu suorana ja ilmaiseksi

Hallitseva Suomen mestari HPK jatkaa CHL-rumbaa kiivaalla tahdilla ja tällä viikolla on vuorossa kaksi kotiottelua. Ottelu Plzeniä vastaan alkaa torstaina klo 19:00. Näet huippuottelun suorana livestream-lähetyksenä ilmaiseksi NordicBet TV:stä.

HPK:n avausviikosta jäi aivan hyvä maku suuhun – ensin Plzeniä vastaan taisteltiin jatkoajalle asti, jossa tosin tuli tappio. Toisessa ottelussa Zugia vastaan HPK oli kolmesti tappiolla, mutta tuli kerta toisensa jälkeen tasoihin. Lopulta hämeenlinnalaiset olivat voittolaukauskilpailussa etevämpiä ja ottivat todella kovan päänahan Sveitsistä lukemin 3-4. Kerho on näyttänyt pitkää nenää kaikille, jotka ovat kertoneet joukkueen heikentyneen mestaruusjuhlien jälkeen. Miro Karjalainen oli lauantaina konnan roolissa lennettyään suihkuun väkivaltaisuuden vuoksi.

Plzen osoitti lauantaina iskukykynsä, kun se pyyhki Rungstedilla lattiaa ja vei ottelun nimiinsä murskalukemin 9-3. Tanskalaisvieraat olivat jyrän alla koko ottelun ajan ja ottelu ratkesi lopullisesti toisessa erässä. Kokenut Milan Gulas oli voiton takuumies iskemällä kolme maalia Rungstedin verkkoon.

HPK on osoittanut, että se pystyy pelaamaan tasapäisesti kovia kansainvälisiä pelejä. HPK:n on myös ensi viikolla pelattava osaamisensa ylärajoilla, jotta pisteputki saa jatkoa. Pysy pulssilla HPK:n otteista avaamalla NordicBet TV ja lyö samalla vetoa sisään!

Näin katsot HPK:n pelin ilmaiseksi:

1. Siirry NordicBetin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja valitse HPK:n ottelu
3. Tililläsi pitää olla vähintään 1€, jotta näet ottelut.

Katso HPK:n ottelu ja laita vetoa sisään!

HPK:n otteluohjelma CHL:ssä:

To 29.08. klo 18:00 HC Plzen – HPK 5-4 ja.
La 31.08. klo 19:00 EV Zug – HPK 3-4 ja.
To 05.09. klo 19:00 HPK – HC Plzsen
La 07.09. klo 19:00 HPK – EV Zug
Ti 08.10. klo 19:00 HPK – Rungsted
Ti 15.10. klo 20:30 Rungsted – HPK