Pelicans tiedotti kotisivuillaan, että joukkuetta jo viime kaudella edustanut pakki Aleksandr Shchemerov, 22, palaa Lahteen vuoden mittaisella lainapahvilla. Hän tulee mastokaupunkiin KHL-joukkue Avtomobilistista.

Lahden Pelicans

@PelicansFi
Tervetuloa takaisin Lahteen! 💪 #PelicansFi #Liiga

Pakki luuti lintuparven alakerrassa viime kaudella kaikkiaan 38 liigakoitoksessa pistein 1+5=6. Pelaajan vahvuudet ovat puolustavassa puolustamisessa, ja siinä hän onnistui menneellä sesongilla passelisti.

– Meillä oli tahtotila saada Shchemerov tänne vielä toiseksi kaudeksi, sillä mies otti isoja harppauksia viime kauden aikana ja oli pidetty pelaaja joukkueessa, urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen kommentoi.

– Myös Avtomobilist oli tyytyväinen miehen kehitykseen ja tällä kaudella pelaajan sekä Avtomobilistin tavoitteena on, että Shchemerov pelaa takalinjoillamme isossa roolissa isoja minuutteja.

Nimihirviö on Pelicansin mukana viikonloppuna CHL:n vieraspeleissä Keski-Euroopassa.