Jokerit-kapteenilta painavaa puhetta joukkueen taaperruksesta – ”Emme ansainneet sitä”

© Kuva: Ilari Isotalo

Jokerit on aloittanut kuudennen KHL-kautensa melkoisen vaisusti kahdella kotitappiolla.

Ensin Avangard Omsk haki tiistaina pisteet Helsingistä maalein 3-1 ja torstaina Ak Bars Kazan teki saman tempun loppunumeroiden oltua vieraille 5-2.

Jokerit jatkaa kauttaan lauantaina Dinamo Riikaa vastaan ja joukkueen kapteeni Peter Regin vaatii selvää ryhtiliikettä.

-Olimme todella pettyneitä tulokseen, mutta myös tapaan, jolla pelasimme. Niin ei vain voi käydä, etenkään kotona näin varhaisessa vaiheessa kautta, Regin painottaa Jokereiden nettisivulla ja jatkaa:

-Ei ole mitään tekosyitä. Jokaisen on katsottava peiliin ja tuotava enemmän jäälle. Vain siten voimme olla yhdessä parempia. Voimme elää tappioiden kanssa, jos olemme jättäneet kaiken jäälle, mutta niin ei käynyt eilen.

Positiivisiakin asioita torstain ottelusta löytyi.

Kamppailun kolmannen erän lopussa Jokereiden kannattajaryhmä Eteläpääty antoi äänekkään tuen omilleen ja lauantaina Regin haluaakin palkita fanien tuen voitolla.

-Se merkitsi paljon. He olivat täällä pelin lopussa ja sen jälkeenkin. Emme ansainneet sitä, mutta he ovat mahtavia ja tukevat meitä kaikessa. Siksi tämä on paras paikka pelata, Regin kehuu.

Jokereiden ja Dinamo Riian lauantainen ottelu käynnistyy kello 16.

LUE MYÖS: Jokereilla masentava kauden alku – Lauri Marjamäeltä hervoton kommentti edellisestä selkäsaunasta: ”Teimme maailmanennätyksen”


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.