Jonne Virtasen ja TPS:n välinen kohutapaus sai torstaina uuden käänteen, kun nyt jo entinen TPS-pelaaja julkaisi tiedotteen, jonka mukaan hänen pelaajasopimuksensa on seuran toimesta purettu jo viikko sitten. (lue uutinen täältä)

Virtanen kertoi tiedotteessa, että TPS lupasi purkuhetkellä ”pikaisesti” ilmoittaa miten asiassa tullaan ulos medialle.

Tapahtumaketju alkoi 2.syyskuuta, kun TPS tiedotti hyllyttäneensä kulttihyökkääjän kaikesta toiminnastaan.

Tarinan tuorein käänne sai pikaisesti runsaasti reaktioita sosiaalisessa mediassa ja siihen otti kantaa muun muassa entinen huippukiekkoilija Antti-Jussi Niemi.

– Näyttäis siltä, että E. Westerlundin taitoja tarvittais myös viestinnän puolella lähtien jo Kaskisen ulostulosta viime kevään playoffeissa. Ei tämäkään omasta mielestä kovin hyvin mennyt kenenkään kannalta, Niemi kirjoittaa Twitter-tilillään.

Ex-puolustaja viittaa viestillään entisen Leijonat-luotsi Erkka Westerlundin tuoreeseen nimitykseen TPS:n hallitukseen, sekä joukkueen päävalmentaja Kalle Kaskisen huomiota herättäneisiin lausuntoihin kevään pudotuspelisarjassa HPK:ta vastaan.

LUE MYÖS: Suu puhtaaksi! Jonne Virtanen astui esille – avautuu nyt kohusta: ”Minun on otettava ohjat käsiini”

LUE MYÖS: Missä Jonne Virtasen ura jatkuu? Suomessa muutama vaihtoehto – tässä todennäköisimmät seurat

 

A-J Niemi

@LeftinKarlsson
Näyttäis siltä, että E. Westerlundin taitoja tarvittais myös viestinnän puolella lähtien jo Kaskisen ulostulosta viime kevään playoffeissa. Ei tämäkään omasta mielestä kovin hyvin mennyt kenenkään kannalta. #hctps #Liiga