NHL-joukkue Minnesota Wildin kippari Mikko Koivu alkaa olla pian kuntoutunut pitkästä loukkaantumisestaan. Suomalaistähti loukkasi polveaan helmikuun alussa joutuen pian siitä leikkaukseen. Kausi oli kyseisen vamman myötä paketissa.

NHL:n virallisilla sivuilla oli nyt kerrottu Koivun palanneen jäälle.

– Eihän se vielä ihan täysin kuntoutunut ole, mutta se on ihan ymmärrettävää. Viime kerrasta on aikaa. Jännitin vähän, että miten tämä sujuisi, mutta polvi tuntui jopa paremmalta kuin odotin, Koivu kertoi päästyään nyt jäälle.

Wildin päävalmentaja Bruce Boudreau haluaisi timanttinsa luonnollisesti nopeasti takaisin tositoimiin. Suomalaissentteri iski viime kaudella 48 runkosarjan pelissä tehot 8+21=29.

– Hän on aina oikeassa paikassa ja tekee aina oikeita asioita. Oli hienoa nähdä hänet jäällä, Boudreau sanoi.