Kääntääkö NHL-apu kelkan? Ilves vahvistuu tutulla tähtinimellä – näin seurapomo kommentoi

© Kuva: Juha Tamminen

Ilves sai sunnuntaina ilouutisia Buffalo Sabresin suunnasta, kun NHL-seura vahvisti Arttu Ruotsalaisen palaavan vielä vuodeksi Suomeen.

Vahvistus on melkoinen: Ruotsalainen oli viime kaudella koko Liigan ehdotonta parhaimmistoa. Juonikas hyökkääjä iski 51 peliin mainiot tehot 21+21=42.

Otteet palkittiin myös Leijonat-kutsuilla: Ruotsalainen debytoi Suomen A-maajoukkueessa ja oli ennen vuodenvaihdetta pelattujen Euro Hockey Tour -turnausten ohella mukana kevään MM-leirityksessä.

Ilveksessä uutinen otetaan iloisesti vastaan. Seuran urheilujohtaja Timo Koskela kommentoi tuoretta vahvistusta ilolla.

– On luonnollisesti erinomainen uutinen Ilveksen kannalta, että saamme viime kausien avainpelaajamme vielä vuodeksi takaisin. Arttu Ruotsalainen on maajoukkuetason pelaaja, joka pystyy luisteluvoimaisena ja älykkäänä hyökkääjänä vaikuttamaan kenttätapahtumiin pelin jokaisella osa-alueella, Koskela summaa.

Ruotsalainen solmi kesällä kolmen vuoden tulokassopimuksen Sabresin kanssa. Ilveksessä uskotaan, että paluu Suomeen auttaa hyökkääjää kohti NHL:ää.

– Teemme seurana kaikkemme sen eteen, että Artun kehitys jatkuu Ilveksessä ja hän on vuoden päästä entistä valmiimpi ottamaan NHL-paikan, Koskela kiteyttää.

Ruotsalainen palaa Tampereelle maanantai-iltana ja liittyy Ilveksen joukkueeseen tiistaina. Ilves jatkaa pelejään seuraavaksi keskiviikkona kotiottelulla KalPaa vastaan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.