Oulun Kärpät nostaa tiistain Tappara-peliin kokoonpanoon kaksi kiinnostavaa debytanttia.

18-vuotias Aku Räty ja 16-vuotias Aatu Räty pelaavat uransa ensimmäiset Liiga-pelinsä, kun oululaisryhmä kohtaa Liigan kärkipelissä Tapparan. Veljespari hyppää heti Kärppien kakkosketjuun – tutkapari saa rinnalleen kokeneen Jari Sailion.

Rädyn veljekstä on puhuttu Oulussa paljon – eikä syyttä. Kaksikko on takonut kovaa jälkeä seuran junioreissa. Tänä syksynä alle on tullut A-nuorten pelejä: Aku on iskenyt kuuteen peliin tehot 4+6, Aatu on nakuttanut samoissa peleissä lukemat 1+8=9.

Kaksikosta vanhempi Aku varattiin kesällä Arizona Coyotesiin viidenellä kierroksella. Aatusta odotetaan tulevaisuuden kärkikierrosten varausta NHL:ään – kunhan ikää kertyy ensin tarpeeksi. Hän on varauskelpoinen kesän 2021 tilaisuudessa.

Molemmat Rädyt ovat tuttuja nimiä myös Pikkuleijonien matkasta. Aatu on pelannut tällä kaudella pelejä myös Nuorten Leijonien matkassa.

Kärpät kohtaa tiistaina Tapparan Tampereella kello 18.30. Oululaisilla on poissaoloja miehistössä – tuoreimpana sivuun jäi Jussi Jokinen pelikiellon takia.

Oulun Kärpät

@OulunKarpatFi
Nimet talteen: Aku ja Aatu Räty tekevät ensiesiintymisensä Liigassa!
#Kärpät #Liiga

LUE MYÖS: Tuntuva panna! Liiga asetti Jussi Jokisen pelikieltoon – syynä ruma taklaus

LUE MYÖS: Liigaa ilmaiseksi! Kiekkofaneja hemmotellaan – tarjolla iso kattaus huippu-urheilua

LUE MYÖS: Jonne Virtanen löysi uuden seuran – hyppää Mestikseen tynkäsopimuksella

LUE MYÖS: Rehellistä vinoilua! Ben Bloodin ruokakuva puhuttaa yhä – ex-joukkuekaveri imitoi ja kuittailee: ”Tällaista ei saa tapahtua”

LUE MYÖS: Show haltuun! HIFK:n 17-vuotiaalla NHL-superlupauksella maaginen viikonloppu Liigassa