Ilveksessä viime syksynä luutinut Cam Barker siirtyy Tshekin pääsarjaan.

HC Ocelari Trinec kertoo tehneensä sopimuksen 33-vuotiaan konkarin kanssa. NHL:stä ja KHL:stä tuttu pakki on ollut jo pitkään ilman töitä. Huippunimi aloitti viime kauden Tampereella, mutta loukkaantui vain muutaman pelin jälkeen.

Pakin vamma vaati hoitoa ja mies leikattiin kuntoon Tampereella. Lopulta Ilves ja Barker lähtivät eri suuntiin jo marraskuussa. Konkari pelasi Ilveksessä yhteensä vain seitsemän peliä. Sen jälkeen hän on parannellut vammaa.

Pakki on terveenä ollessaan yhä huippuvahvistus monelle eri seuralle. Barker muistetaan nuoruudestaan NHL-lupauksena. Hän ehti voittaa nuorten MM-kultaa muun muassa Ryan Getzlafin, Sidney Crosbyn ja kumppaneiden kanssa.

Sen jälkeen hyvä yleispakki on ehtinyt pelata urallaan yli 300 NHL-peliä ja yli 200 KHL-ottelua. Trinec on pakille viides seura edellisten reilun kolmen vuoden aikana.

LUE MYÖS: Loukkaantumiset piinaavat, HIFK ajautunut ongelmiin – hankki MM-kisakävijän lyhyellä pestillä

LUE MYÖS: Rajua tekstiä! Leijonavalmentaja Pasi Mustonen raivostui Ruotsin kiekkokohusta: ”Täysin tuhoisaa – luotto mennyt”