Ilveksen maanantainen uutispommi Karri Kiven potkuista on herättänyt heti paljon tunteita puolesta ja vastaan.

Liiga-seurasta tuli ensimmäinen valmentajaa vaihtava joukkue, kun tamperelaisorganisaatio kertoi Kiven joutuvan sivuun päävalmentajan pestistä. Kokeneen valmentajan tilalle hyppää jouko Myrrä, joka on tuttu nimi apuvalmentajana paikalta.

Myrrä saa avukseen tutut nimet: apuvalmentaja Olli Salo jatkaa hommissaan, samoin tekevät maalivahtivalmentaja Markus Korhonen ja fysiikkavalmentaja Juha Koskela.

Leijonat.comin lukijat eivät ymmärrä Ilveksen ratkaisua. Snapchatissa pidetyn gallupin tulokset ovat selvät: peräti 87,4 prosenttia äänestäjistä on sitä mieltä, että potkut seitsemän pelin jälkeen on hätäilyä.

– Kivi on nostanut Ilveksen uudelle tasolle. Hän on loistava nuorten pelaajien kanssa. Tämä tuntuu vain hätäilyltä tässä vaiheessa, eräs kiekkofani pohtii.

Kiven potkuille löytyi myös ymmärrystä. Joukkue on jämähtänyt sarjassa jumbosijalle – yhteensä 12,6 prosenttia äänestäjistä piti ratkaisua perusteltuna vaikean syksyn jälkeen.

LUE MYÖS: Raju ratkaisu! Ilves avaa Karri Kiven potkujen syitä: ”Ilme ja pelikuri hukassa”

LUE MYÖS: Potkut! Liiga-jumbo Ilves on erottanut päävalmentajansa

Mitä mieltä SINÄ olet Kiven potkuista? Hyppää mukaan gallupeihin ja kuumaan keskusteluun Snapchatissa – seuraa meitä tunnuksella leijonatcom!