Mestiksen sarjataulukon kärjessä avausviikonlopun pelien jälkeen keikkuva KOOVEE tiedotti kotisivuillaan, että se rustannut loppukauden kattavan sopimuksen Anton Ollikaisen kanssa. Jokseenkin erikoista tilanteessa on se, että hyökkääjä teki vasta huhtikuun lopulla Tapparan kanssa vuoden mittaisen pahvin.

KOOVEE:ta Ollikaisen tulo miellyttää. Hän edusti Mestis-poppoota aiemmin syksyllä ottelukohtaisella sopimuksella.

– Erittäin hyvä, että saimme kiinnitettyä hänet loppukaudeksi. Hän on loistava kahden suunnan hyökkääjä ja tehojakin tulee ihan mukavasti, KOOVEE:n päävalmentaja Miikka Kuusela myhäili seuran kotisivuilla.

26-vuotias laituri on rullannut viime ajat Liigan ja Mestiksen väliä. Esimerkiksi viime kaudella ensiksi mainitussa pelejä kertyi vyölle 11 kappaletta tehoin 1+0=1, sarjaporrasta alempana pelejä kertyi 33 kappaletta todella komein pistein 13+13=26.

– Anton on todella kilpailuhenkinen ja voitontahtoinen pelaaja ja hän tulee auttamaan joukkuettamme esimerkillään, Kuusela selvitti.

Tänä syksynä Ollikainen kerkesi pelata Tapparassa kaksi matsia pisteittä, KOOVEE:ssa hyökkääjän saldo kahdessa pelissä on toistaiseksi 2+0=2.

Jos ovat Liigassa hanat olleet tukossa, niin toinen on laulu alemmilla sarjatasoilla. Kun Suomen Cupin koitokset lasketaan mukaan, paukutti Ollikainen alkukaudella KOOVEE:n paidassa neljässä pelissä peräti viisi häkkiä. Nyt pelaaja on siis ainakin näillä näkymin lopullisesti KOOVEE:n.

Mestis-kauden kaksi ensimmäistä koitostaan varsinaisella peliajalla voittanut tamperelaislauma jatkaa urakkaansa keskiviikkona. Silloin vieraaksi saapuu nollassa pisteessä keikkuva K-Vantaa.