Ennen Kaapo Kakkoa varatulle Jack Hughesille surkea alku NHL:ssä – näin hän selittelee heikkoa avausta

© Kuva: Getty Images

New Jersey Devilsin ykkösvaraus Jack Hughes pelasi viime yönä ensimmäisen NHL-ottelunsa. Huonosti kulkenut ottelu nousi isoksi puheenaiheeksi Pohjois-Amerikassa.

Kiekon kanssa Hughes väläytti taitojaan useaan otteeseen ja näytti hetkittäin ykkösvarauksen arvoiselta supertähdeltä. Kiekottomana Hughes puolestaan oli aivan eksyksissä. Kiekonmenetyksiäkin tuli ottelun aikana useita.

Ensimmäisen NHL-ottelun päätteeksi New Jersey Devilsin leiristä löytyi runsaasti selityksiä, miksi Hughesin otteet olivat olleet niin vaatimattomat. Hughes itse laittoi paljon ensimmäisen pelin piikkiin.

– Oli vain kiva pelata ensimmäinen peli ja saada se pois alta ja sanoa ”olen nyt täällä ja nyt voin alkaa pelaamaan”, Hughes itse kommentoi.

Päävalmentaja John Hynes antoi hyökkääjälle hienovaraista kritiikkiä.

– Mielestäni Jackin pelissä oli joitain asioita, jotka hän teki hyvin. Hänellä oli mahdollisuus tehdä pari maalia. Pelissä on joitain osa-alueita, joista olemme puhuneet läpi harjoituskauden ja joita hänen täytyy opetella ja työstää, Hynes sanoi.

Puolustaja P.K. Subban antoi myös oman kommenttinsa, miksi Hughes ei loistanut.

– Hänellä on kuka ura aikaa huolehtia siitä, että on täydellinen. Hänen ei tarvitse olla täydellinen ensimmäisessä pelissään. Kun  tekee virheitä, pitää vain siirtyä eteenpäin, Subban sanoi.


PÄIVÄN VIHJE: HIFK – KÄRPÄT

HIFK:n yllä leijuu pelottavan paljon kysymysmerkkejä! Syttyykö Kärpät jälleen uuteen liekkiin?