Jack Hughesille tehot 0+0 Kaapo Kakon tavoin – katso video: Peittelikö jenkki pettymystään?

© Kuva: Getty Images

Juhannuksena NHL:ään ykkösenä varattu Jack Hughes avasi uransa New Jersey Devilsin paidassa yöllä. Kesän 2012 Stanley Cupin finaalijoukkue koki järisyttävän sulamisen Winnipeg Jetsiä vastaan 0-4-johtoasemasta. Jets juhli voittolaukauskisassa 5-4.

Jos ei ollut NY Rangersin kakkosvaraus Kaapo Kakon debyytti tilastojen valossa kummoinen (0+0=0, -1), niin sitä samaa voi sanoa Hughesinkin ensiesiintymisestä. Pelaajan perustilastot näyttivät nimittäin täysin samoja numeroita. Suurlupaus kellotti peliaikaa reilun vartin, ja lisäksi hän nautti vastuuta myös ylivoimalla.

– Tämä oli jännittävä ilta, se oli ihan hauskaa, pyöritteli Hughes, joka kehui joukkueensa alkua ottelussa.

Yhdysvaltalainen vaikutti New Jerseyn Twitter-tilin videolla tosiasiassa siltä, ettei ottelussa ollut mitään hauskaa. Toisaalta Hughes on ollut haastatteluissa alati enemmän tai vähemmän vaisun tai vaatimattoman oloinen, kuinka vaan.

Yhdysvaltalaislupauksen pisteittä jääminen on jossain määrin yllättävää. Kolmosketjussa viilettäneen keskushyökkääjän laiturit Nikita Gusev ja Jesper Bratt kun kuitenkin ylsivät pisteille. Ensiksi mainittu latasi yhden maalin ja jälkimmäinen yhden syöttöpinnan.

Otsikon kysymykseen vastaus on lienee jokaisen itse pääteltävissä. Voit katsoa Hughesin haastattelun ohesta.

LUE MYÖS:

Taas ropisi! Ville Heinolan NHL-uralle järjettömän kova alku – pakki sai nimensä jo historiakirjoihin


PÄIVÄN VIHJE: HIFK – KÄRPÄT

HIFK:n yllä leijuu pelottavan paljon kysymysmerkkejä! Syttyykö Kärpät jälleen uuteen liekkiin?