Veli-Matti Savinainen palaa vihdoin askiin – Jokerit saa kasaan maailmanmestariketjun

© Kuva: Getty Images

KHL:ssä vaihteeksi hyvään liitoon päässyt Jokerit jatkaa kauttansa tiistaina kotikaukalossaan, kun se saa vastaansa kello 18.30 alkavassa ottelussa HK Sotshin.

Jokerit lähtee tiistai-illan koitokseen allaan kolmen ottelun voittoputki. Kotijoukkue ja Sotshi ovat läntisessä konferenssissa peräkkäisillä sijoilla 8-9 – eli juuri viimeisellä jatkajan ja ensimmäisellä karsiutujan paikalla. Kyseessä on niin sanottu neljän pisteen peli.

Isäntien Veli-Matti Savinainen pelaa ensimmäisen jokeriottelunsa runkosarjassa, joukkue tiedotti kotisivuillaan. Kevään maailmanmestari loukkaantui harjoituskauden avausottelussa elokuun alussa. Kuntoutuminen kesti yhdeksän viikkoa.

Kun Savinaisen ketjukavereina hyökkäävät Antti Pihlström ja Marko Anttila, on kyseessä maailmanmestariketju. Pihlström juhli MM-kultaa vuonna 2011.

Terveinä kokoonpanon ulkopuolella ovat Matias MyttynenMika Niemi ja Ahti Oksanen. Loukkaantuneiden listalla jatkavat Oliver LauridsenNicklas Jensen ja Konsta Hirvonen.

Vieraiden mielenkiintoisin pelaaja suomalaislasien läpi katsottuna on Liigan viime kauden pistepörssin voittanut ja jutun arkistokuvassa oleva Malte Strömwall.

Ruotsalaistähti on joukkueensa tehokkain pelaaja lukemin 5+6=11. Viime kaudella Strömwall sivalsi KooKoossa runkosarjan 52 ottelussa uskomattomat tehot 30+27=57. Pistemäärä oli kouvolalaisjoukkueen tasoon nähden häkellyttävän kova. KooKoo jäi runkosarjaan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.