Tehopinnat eivät riitä! Aleksander Barkov ankarana: ”Kaikki alkaa minusta itsestäni”

© Kuva: Getty Images

Florida Panthers-kapteeni Aleksander Barkov on aloittanut kautensa tehopisteiden valossa vähintäänkin siedettävästi. Kolmeen ensimmäiseen otteluun suomalaiskeskushyökkääjä on summannut saman verran syöttöpisteitä.

Pisteet eivät Barkovia kuitenkaan miellytä, sillä Panthers majailee omassa Atlantic-divisioonassaan viimeistä edellisenä. Kipparin mukaan nyt onkin korkea aika herätä.

– Emme voi vain olettaa pelaavamme hyvin illasta toiseen. Edes lähestymistapa otteluun ei ratkaise, vaan emme voi pelata hyvin, jos emme tee tarpeeksi töitä, Barkov totesi NHL:n suomenkielisten sivujen mukaan varhain keskiviikkoaamuna Suomen aikaa Carolina Hurricanesille kärsityn 3-6-tappion jälkeen.

Sentteri on tunnetusti myös äärimmäisen kriittinen omaa tekemistään kohtaan, eikä ollut kahdesta maalisyötöstään huolimatta lainkaan tyytyväinen suoritukseensa.

– Kaikki alkaa minusta itsestäni, en ollut valmis alusta alkaen. Tiedän, että kausi on vasta alussa, mutta pitää olla valmis alusta asti. Opimme tästä varmasti ja jatkamme matkaa eteenpäin.

Florida jatkaa kauttaan kolmen ottelun tiiviillä vierasputkella, joka alkaa varhain lauantaiaamuna Suomen aikaa Buffalo Sabresia vastaan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.