Vau! Liiga-seura Jukurit repäisee – kiekkopeleihin pääsee nyt myös ilmaiseksi: ”Jokaisella mahdollisuus olla mukana”

© Kuva: Ilari Isotalo

Mikkelin Jukurit kokeilee ensimmäisenä Liiga-jenginä Suomessa kausikorttien jakoa maksuttomaan kirjastokäyttöön.

Liiga-seura tiedottaa jakavansa yhteensä neljä kausikorttia Mikkelin pääkirjastoon. Idea korttien tuomisesta kaikkien kirjastonkäyttäjien ulottuville on napattu koripallosarjan puolelta. Helsingin Töölön kirjastosta on voinut lainata Helsinki Seagullsin kausikortteja lokakuun alusta asti.

Tempaukselle löytyi Jukureiden tiedotteen mukaan vahvat perustelut seuran arvomaailmasta.

– Tämän kauden teemanamme on toimia ja pelata omien puolesta, ja tämä sopii siihen teemaan erityisen hyvin. Haluamme, että ihan jokaisella olisi mahdollisuus olla mukana ja kokea se yhteisöllisyys, joka Jukurien kotiotteluissa on, Jukurien markkinointi- ja tapahtumavastaava Kristiina Tiippana avaa.

Kampanja on monessa mielessä tärkeä. Jukureiden ja kirjaston yhteistyö tarjoaa mahdollisuuden monella vähävaraiselle kiekkofanille sauman päästä todistamaan jääkiekkoviihdettä myös paikan päällä.

Kirjaston kausikortit ovat tiedotteen mukaan kaikkien kirjaston asiakkaiden lainattavissa. Yhdellä kirjastokortilla voi lainata yhden kausikortin, ja kausikortti voi olla kerralla lainassa viikon ajan. Se kattaa yleensä yksi tai kaksi Jukurien kotiottelua.

– Vaikka kausikortit eivät ole aivan keskeisintä kirjaston toiminta-aluetta, toteuttavat ne kirjastoille tärkeää yhdenvertaisuuden teemaa. Olemme mielellämme mukana mahdollistamassa myös tällaista yhteisöllisyyttä, Mikkelin seutukirjaston edustaja Virpi Launonen kommentoi.

Samaa kampanjaa kokeillaan myös Turussa – salibandyseura TPS on jakanut myös kausikortteja kirjaston käyttöön.

LUE MYÖS: Karmea tilasto! Liiga-seuran synkkä ylivoimasaldo ihmetyttää – yli tunti putkeen ilman maalin maalia


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)