Muistatko, kun Ben Blood mätti komeita tehoja? Se on nyt muisto vain, kyseenalaisen tilaston kärki lähenee uhkaavasti

© Kuva: Ilari Isotalo
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Liigassa yhteensä yli 200 kamppailussa pistein 11+36=47 luutinut Ben Blood ihmetytti otteillaan viime kauden runkosarjassa. Kovaotteinen jenkkipakki latoi esimerkiksi vuodenvaihteen aikaan peräti pisteet 4+10=15 – eli siis kolmasosan koko liigauran pinnoista.

Nyt moinen tehoilu on muisto vain. Blood on pelannut Tapparan sotisovassa tällä kaudella pisteittä jo kymmenessä kamppailussa. Peräkkäisiä pisteettömiä otteluita puolustaja on puolestaan  pelannut jo 22 kappaletta aikavälillä 14. maaliskuuta – 5. lokakuuta, Liigadata-niminen Twitter-tili kertoo.

Kirvesrintojen seuraava ottelu on ohjelmassa Bloodin ex-joukkue Ässiä vastaan perjantaina.

Kyseenalaisen tilaston keulilla ennen torstain kierrosta olivat SaiPan Simo-Pekka Riikola ja Jukurien Ville Hyvärinen. Ensiksi mainittu peruspakki pääsee yrittämään putken katkaisua torstaina lappeenrantalaisten vieraillessa Lukon kotiluolassa.

Näet pisimmät pisteettömät putket -tilaston ohesta.

Liiga torstaina kello 18.30 alkaen: Sport-KalPa ja Lukko-SaiPa.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS