Viime viikon perjantaina pahoinpidellyksi joutunut hyökkääjä Jaakko Turtiainen on yhä suuri puheenaihe Puolassa.

GKS Katowicea edustava Turtiainen joutui pahoinpidellyksi vierasottelussa GKS Jastrzebiea vastaan. Kaksi huligaania hyökkäsi suomalaishyökkääjän kimppuun lämmittelylenkillä. Turtiainen sai tilanteessa iskuja pään alueelle, muttei saanut vakavia vammoja.

Tapahtumien myötä Puolan poliisi sai viime viikolla pidätettyä 15-vuotiaan epäillyn, mutta nyt myös toinen mahdollinen tekijä on jäänyt kiinni. Kyseessä on vuonna 1990 syntynyt Paweł Duszyński, joka oli GKS Jastrzebien jalkapallopuolen varapresidentti. Tapahtumien johdosta puolalainen on kuitenkin irtisanottu virastaan.

Poliisin hallussa oleva Duszyński pakoili viranomaisia monen päivän ajan. Hän myös väittää viranomaisille, ettei hän ollut osallisena rikoksessa.