Livestream CHL: Kärpät-Rouen-ottelu ilmaiseksi

CHL: Kärpät – Skellefteå 15.10. klo 19:00 | Katso ottelu suorana ja ilmaiseksi

Kärpät viimeistelee CHL-lohkonsa todella tärkeällä ottelulla Skellefteåa vastaan. Skellefteå, Kärpät ja Bern ovat kahden pisteen sisällä ja vain kaksi joukkuetta pääsee jatkopeleihin. Panokset ovat siis kovat. Ottelu alkaa tiistaina klo 19:00. Näet ratkaisuottelun suorana livestream-lähetyksenä ilmaiseksi NordicBet TV:stä.

Viime viikolla Kärpät hävisi Skellefteålle vieraissa 2-0. Kärpät harrasti perjantain Jukurit -ottelussa kierrätystä, jotta kärkiketjujen miehet eivät olisi ylirasittuneita lauantaisessa Tappara-pelissä tai tiistain CHL-pelissä. Motivaatio pärjätä molemmissa peleissä on kova. Mikko Manner tietää hyvin, että vain kärkimiehiä kuormittamalla voi jäädä lopulta luu käteen. Torstaina edessä on HIFK-ottelu, joka myös kuuluu profiilipeleihin.

Skellefteå johtaa lohkoa kymmenellä pisteellä ja haluaa vuorenvarmasti myös jatkopeleihin. Kolmantena lohkossa on Bern, joka on suuri suosikki hakemaan pisteet viimeisestä lohko-ottelustaan Grenoblelta. Siispä tässä ottelussa pisteittä jäävä joukkue on suuressa vaarassa jäädä jatkopeleistä ulos. Kärppien puolesta puhuu toki kotietu, joka on laskettava tässä tapauksessa isoksikin voimavaraksi. Niinpä voimme hyvinkin nähdä Kärpät jatkopeleissä.

Jos et pääse Raksilaan paikan päälle, suosittelemme NordicBet TV:n suoraa striimiä. Pelin lisäksi voit esimerkiksi reagoida pelin kulkuun ja läimäistä live-vetoja sisään. Tämä on penkkiurheilua parhaimmillaan.

Näin katsot Kärppien pelin ilmaiseksi:

  1. Siirry NordicBetin sivuille TÄSTÄ.
  2. Avaa pelitili ja valitse HPK:n ottelu
  3. Tililläsi pitää olla vähintään 1€, jotta näet ottelut.
Katso Kärppien ottelu ja laita vetoa sisään!

Kärppien otteluohjelma CHL:ssä:

Pe 30.08. klo 19.00 Kärpät – Grenoble 3-1
Su 01.09. klo 19.00 Kärpät – SC Bern 2-3 ja.
To 05.09. klo 20.30 Grenoble – Kärpät 2-6
La 07.09. klo 18.00 SC Bern – Kärpät 1-2 ja.
Ti 08.10. klo 19.00 Skellefteå AIK – Kärpät 2-0
Ti 15.10. klo 19.00 Kärpät – Skellefteå AIK