Kaapo Kakon hyppy NHL:ään on saanut hiljalleen enemmän ja enemmän huomiota Pohjois-Amerikassa.

New York Rangersin suomalaislupaus iski NHL-uransa avausmaalin, kun hän taituroi kiekon komeasti Edmonton Oilersin maaliin. Osuma oli komea – nuorelta tulokkaalta voi odottaa tällä kaudella vielä paljon lisää vastaavia temppuja.

Sen myötä Kakon mediahuomio tulee kasvamaan entisestään. Jo nyt Kakosta on nähty lukuisia erilaisia analyysejä – huvittavin versio nähtiin Kanadan puolella kesken Oilers-ottelun.

TV-kanava avasi nimittäin kesken ottelun Kakon nimen merkitykset. Suomalaisen nimi ehti naurattaa jo viime keväänä MM-kisoissa ulkomaalaisten fanien joukossa, nyt se purettiin atomeiksi Kanadassa.

– Kaapo tarkoittaa ”Jumalan taistelijaa”. Kakko puolestaan leipälajia, kanava avasi.

Etunimitulkinta liittyy Kaapo-nimen alkuperään. Nimi on käännetty suomeksi Gabriel-kantanimestä, jolla on vahva raamatullinen tausta.

Kakko on puolestaan vaaleista jauhoista valmistettu länsisuomalainen leipä. Perinteinen leipä on suosittua erityisesti Satakunnan alueella.

Kakon otteista pääsee vääntämään seuraavaksi analyysiä perjantaiyönä, kun Rangers matkaa New Jersey Devilsin vieraaksi.

Odotettu paikalliskohtaaminen alkaa kello 02.00. Samalla Kakko ja Devils-superlupaus Jack Hughes iskevät ensimmäistä kertaa yhteen virallisessa NHL-pelissä.

LUE MYÖS: Hulvaton hetki! Humaltunut slovakialaisfani purki pettymystään vodkapullon kanssa: ”Kaapo Kakko”

Katso kuvakaappaus huvittavasta analyysistä tästä:

https://twitter.com/HeartofNHL/status/1183123974139633664?s=19