Hulvaton hetki! Humaltunut slovakialaisfani purki pettymystään vodkapullon kanssa: ”Kaapo Kakko”

© Kuva: Getty Images

KOSICE. Kansainvälinen Kaapo Kakko -huuma alkaa vallata jo Slovakian kisakaupunkia.

Kotijoukkue Slovakia joutui kokemaan Kakon upeat otteet lauantai-iltana, kun Leijonat marssi voittoon maalein 4-2. Kakko oli ottelun hahmo – NHL-megalupauksen kolme maalia käänsivät pelin väkisin Suomelle.

Ottelun jälkipelit jatkuivat kaupungilla vielä pitkään. Yksi hupaisa hetki nähtiin keskellä yötä Kosicen paikallisessa pizzeriassa, kun selvästi pettynyt slovakialaisfani purki tuntojaan karvaasta tappiosta.

Lähes tyhjään vodkapulloon nojannut kiekkofani huomasi jonossa olevan suomalaisia. Pitkän tuijottelun ja mietinnän jälkeen slovakialainen kiekkofani sai lopulta suunsa auki. Vaikka yhteinen kieli puuttui, tuli viesti selväksi

– Kaapo Kakko, fani kuiskasi ja poistui pohdiskelevan oloisena Kosicen yöhön.

Yksinäinen kiekkofani ei ole ainoa Kakon nimeä tuskaillut slovakialaisfani. Nuoren huippulupauksen nimi on noussut pinnalle viimeistään nyt kansainvälisesti. Lauantaina Kakon hattutemppu hillitsi väkisinkin slovakialaisten juhlintaa – Kosicen yössä monessa kadunkulmassa kovinta meteliä pitivät suomalaiset.

Kakko-mania tuntuu saavan päivä päivältä lisää kierroksia. Suomen ohella nuorukaisen otteita ollaan ällistelty muun muassa Kanadassa, Ruotsissa ja Slovakiassa.

LUE MYÖS: Miksi Kaapo Kakko on niin maaginen? Näin Leijonien huippupelaajat vastaavat

LUE MYÖS: MM-kisojen kuumin pyssy! Kaapo Kakko ällistyttää maagisilla otteillaan: ”Sitä syttyy näihin peleihin”

LUE MYÖS: Hurja mediarumba! Kaapo Kakko joutui kansainvälisen median pyöritykseen: ”Kysyntää riittää”

LUE MYÖS: Jäikö Kaapo Kakko -show näkemättä? Katso Leijonat-sankarin hattutemppu täältä

Ilari Isotalo, Kosice
Twitter: @IlariIsotalo