Karu kuva: Liigan kriisiseuran kotiareena ammotti tyhjyyttään – myös tappioputki kasvoi

© Kuva: Juha Tamminen

Liigan kriisiseura TPS näyttäytyi myös tiistai-iltana heikosti kotiyleisönsä edessä.

Sarjajumboksi jumiutunut joukkue kärsi tällä kertaa 1-4-tappion KooKoolle, joka rokotti kotijoukkuetta jokaisessa erässä. Ottelun tehokkaimmat pelaajat olivat pisteet 1+1 iskeneet Kim Strömberg ja Vilmos Gallo. Tappio oli TPS:lle jo kuudes peräkkäinen.

Myös yleisömäärä herätti tällä kertaa valtavasti keskustelua, sillä TPS:n ottelua seurasi paikan päällä vain 3277 katsojaa. Sosiaalisessa mediassa julkaistujen kuvien perusteella voisi kuitenkin kuvitella, että väkimäärä oli kuitenkin huomattavasti pienempi.

Ottelun katsojamäärää saattoi verottaa myös samaan aikaan Turussa pelattu jalkapallon EM-karsintaottelu Suomi-Armenia.

Voit katsoa kuvan alta tai täältä.