Kalle Kaskiselle on monesta suusta vaadittu potkuja TPS:n päävalmentajan paikalta. Peli ei ole seuralla kulkenut ja joukkue on jo valahtanut Liigan jumboksi asti.

TPS:n urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki antoi suoran kommentin Kaskisen jatkosta MTV:lle. Katsotaan, miten seuraava peli sujuu, ja katsotaan jatkoa sitten. Tänään pelattava kotiottelu KooKoota vastaan on siis näytönpaikka Kaskiselle, jos hän haluaa jatkaa turkulaisseuran penkin takana.

Nyt pallo on heitetty TPS:n pelaajille.

Jos Kaskisella on vielä joukkueen kunnioitus, voi TPS:n odottaa tulevan otteluun apinanraivolla ja päävalmentajansa työpaikkaa puolustaen. Mikäli kunnioitus on mennyt, jatkuu flegmaattinen pelaaminen varmasti samaan tapaan kuin aiemminkin. Samalla pelaajat pääsisivät Kaskisesta eroon ja seuraavan valmentajan alaisuudessa on vielä kaikki mahdollisuudet nousta pudotuspeleihin.

Erityisesti huomio kannattaa kiinnittää Lauri Korpikoskeen. Työmyyrä on urallaan jättänyt kaukaloon aina kaikkensa on hän pelannut missä sarjassa tahansa. Jos kapteeni vetää tänään selkä suorana, on päävalmentajan potkuilla hänenkin siunauksensa.

TPS:n ja KooKoon välinen ottelu alkaa kello 18:30. Tätä näytelmää ei kannata kenenkään draamaa rakastavan kiekkofanin jättää väliin. Harvemmin pelissä on panoksena muutakin kuin kolme sarjapistettä.