Tapparan järkälemäinen Ben Blood osaa kaukaloiden ulkopuolella myös nettimaailman metkut ja kikat.

Kulttimaineeseen noussut konkari naurattaa jälleen uudella tempauksellaan. Jenkkipakki on saanut pitkin kautta kuittailua ja vinoilua näkyvistä hammassuojistaan. Blood on avoimesti esiintynyt kuvissa hohtavan valkoiset suojat suussaan.

Se on naurattanut osaa miehen seuraajista. Monessa kuvassa eri käyttäjät ovat vinoilleet poikkeuksellisen erottuvista hammassuojista.

Nyt Blood vei esiintymisensä uudelle tasolle. Pakki hauskuutti kiekkofaneja ennen perjantain HPK-peliä astumalla median eteen yllättävässä varustuksessa – hammassuojat suussaan.

– Olen saanut tästä paljon lokaa niskaani. Halusin laittaa hammassuojani nyt suuhuni – olen niistä todella ylpeä. Haluan ihmisten tietävän sen, Blood virnuili Telian haastattelussa.

Videopätkä on levinnyt nopeasti sosiaalisessa mediassa. Myös Blood kommentoi hauskaa ratkaisuaan vielä jälkikäteen.

– Muksut, nouskaa kiusaajianne vastaan ja pitäkää hammassuojianne. Turvatkaa hymynne ja tunteenne, Blood kirjoittaa lähes runollisesti.

LUE MYÖS: Potkut! Liigan ex-tähdelle näytettiin ovea KHL:ssä

Katso hauska Bloodin haastattelu tästä:

Benny Blood

@BennyBlood24
Kids, stand up to bullies, & wear your mouth guards. Protect your smiles & your feelings. ☺️😉😏🥰💙🧡@bhextall @DerekForbort @JeffHextall @huntthesheriff @dkristo7