New York Rangersin Kaapo Kakon otteet ovat jättäneet viime aikoina toivomisen varaa – samoin kuin koko kolmen tappion putkessa rämpivän joukkueen.

Rangersin päävalmentaja David Quinn myöntää 18-vuotiaan otteista puuttuvan tällä hetkellä tuoreuden, mihin vaikuttaa osaltaan oppimisprosessi NHL:n lainalaisuuksiin.

– Minun mielestäni hän näytti väsyneeltä, Quinn totesi lehdistötilaisuudessa hävityn Washington-pelin jälkeen.

Kysyttäessä, etsiikö kesän kakkosvaraus yhä omaa tapaansa pelata NHL-kaukaloissa, Quinn vastaa ykskantaan.

– Jokainen 18-vuotias etsii. Tällä tasolla on niin monta asiaa, joita 18-vuotiaalta ei ole koskaan vaadittu ja joita sen ikäisen ei ole koskaan edes tarvinnut miettiä. Olen sanonut tämän monta kertaa aiemmin, mutta hänen kaltaiselleen pelaajalle on lähestulkoon epäreilua tulla tänne, koska se tapa, jolla hän on pelannut tähän asti, ei enää toimi.

Rangersin valmennusjohto ei ole useiden asiantuntijoiden ihmetykseksi vielä peluuttanut Kakkoa yhdessä joukkueen ykköstähtien, Mika Zibanejadin ja Artemi Panarinin. Jää nähtäväksi, tekeekö Quinn ketjumuutoksia jo seuraavaan otteluun Vancouver Canucksia vastaan. Kolmen ottelun tappioputki antaisi ainakin syyn kokeilla Kakkoa ”isojen poikien” rinnalla.

LUE MYÖS: Lähde: Pitkän NHL-uran tehnyt Ruotsin maajoukkuehyökkääjä siirtyy KHL:ään