Rasmus Ristolainen oli vielä kesällä kyllästynyt NHL-seura Buffalo Sabresin jatkuvaan kyntämiseen. Suomalaispuolustaja pyörikin koko alkusyksyn siirtohuhuissa, ja hänen lähtöään pidettiin varmana.

Nyt Buffalon kausi on saanut hyvän startin, ja joukkue on voittanut kymmenestä ottelustaan kahdeksan. Samalla siirtohuhut ovat hiipuneet.

– Kun Buffalo on lähellä palkkakattoa ja Ristolainen vaikuttaa todella tyytyväiseltä, keskustelu on kääntynyt Marco Scandellaan. Hän pelaa sopimuksensa viimeistä kautta ja pelaa 17:51 illassa. Vuosipalkka on 4 miljoonaa, kirjoittaa NHL-toimittaja Elliotte Friedman.

Scandella on jämähtänyt Buffalossa kolmospakkipariin. Aiemmalla urallaan 29-vuotias pakki on pelannut Minnesota Wildissa. Parhaalla kaudellaan hän on merkkauttanut 11 maalia ja 23 tehopistettä.

Ristolainen puolestaan ei ole vielä tällä kaudella avannut maalitiliään. Hän on saanut tililleen kymmenessä ottelussa viisi maalisyöttöä. Tehotilasto on tällä hetkellä nollassa.

LUE MYÖS: Onko tässä Liigan syksyn komeetta? Tyvipäähän tuomitulla KooKoolla upea kuukausi – nousee taulukoissa raketin lailla

LUE MYÖS: Jesse Puljujärvi Leijoniin? Fanit listaavat: nämä nimet vahvistavat maajoukkuetta

LUE MYÖS: Uusi Liiga-ennätys! Kärpät-komeetta teki historiaa – ohitti yli 20 vuotta vanhan nollaputken

LUE MYÖS: Ykkösketjuun! Kaapo Kakko saamassa maukkaan näytönpaikan NHL:ssä

LUE MYÖS: NHL-tähdet äänestivät: Aleksander Barkov koko NHL:n aliarvostetuin – ”Ei saa tarpeeksi tunnustusta”