Nimilista julki! Tällä joukkueelle Venäjä saapuu Karjala-turnaukseen – mukana KHL:n kuumimpia nimiä

© Kuva: Getty Images

Venäjä on julkaissut joukkueensa marraskuun toisena viikonloppuna pelattavaan Karjala-turnaukseen.

Venäjä saapuu Suomeen vahvalla kokoonpanolla, vaikkakin muutamia tähtipelaajia on tällä kertaa sivussa.

Venäjän maalivahtiosastolta löytyy mielenkiintoisena nimenä tulikuuma Aleksandr Samonov, joka on esiintynyt tällä kaudella KHL:ssä kahdeksassa ottelussa häikäisevällä torjuntaprosentilla 97,10.

Hyökkäyksen kovia nimiä ovat puolestaan viime kaudella NHL-paikkaa tavoitellut Sergei Shumakov, SKA Pietariin kesällä siirtynyt Dmitri Kagarlitski sekä KHL:n pistepörssin kärkipäässä majaileva Damir Zhafjarov. Myös Konstantin Okulov on mielenkiintoinen nimi, sillä useat NHL-seurat ovat kiinnostuneita hänen palveluksistaan.

Karjala-turnaus järjestetään Helsingin Hartwall Arenalla 7.-10. marraskuuta. Suomen ja Venäjän lisäksi turnauksessa pelaavat Ruotsi ja Tshekki.

Venäjän EHT-joukkue:

Maalivahdit:
Igor Bobkov (Avangard Omsk), Ivan Bocharov (Dinamo Moskova), Aleksandr Samonov (SKA Pietari).

Puolustajat:
Artjom Blazhievski (TsSKA Moskova), Jaroslav Dyblenko (SKA Pietari), Artjom Zub (SKA Pietari), Ivan Mišchenko (Admiral Vladivostok), Rushan Rafikov (Lokomotiv Jaroslavl), Nikita Cherepanov (Lokomotiv Jaroslavl), Camille Fazilzjanov (Ak Bars), Artjom Sergeev (Salavat Julajev Ufa), Damir Sharipzjanov (Neftekhimik Nizhnekamsk).

Hyökkääjät:
Sergei Shumakov (Avangard Omsk), Kirill Semenov (Avangard Omsk), Anton Slepjshev (TsSKA Moskova), Pavel Karnaukhov (TsSKA Moskova), Konstantin Okulov (TsSKA Moskova), Dmitri Kagarlitski (SKA Pietari), Anton Burdasov (SKA Pietari), Artjom Shvets-Rogovoi (SKA Pietari), Alexander Kadeikin (Salavat Julajev Ufa), Nikita Soshnikov (Salavat Julajev Ufa), Pavel Kudrjavtsev (Lokomotiv Jaroslavl), Denis Alekseev (Lokomotiv Jaroslavl), Damir Zhafjarov (Torpedo Nizhni Novgorod), Aleksei Makeev (HK Vitjaz), Pavel Porjadin (Neftekhimik Nizhnekamsk).


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.