Suomelle tähtiapu Winnipegistä? Ville Heinolan NHL-kohtalo jännittää Leijonissa – ”Hänellä on vain hyviä vaihtoehtoja”

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

HELSINKI. Nuorten Leijonien päävalmentaja Raimo Helminen ei aktiivisesti odottele apuja NHL:stä vuodenvaihteen MM-kisoihin.

Valmentaja paljasti alkuviikosta joukkueen, jolla Nuoret Leijonat pelaa Helsingissä marraskuussa. Mukana on paljon tuttuja nimiä Liigasta (katso lista tästä).

Yksi apu NHL:stä saattaa irrota kuitenkin nuorten arvokisoihin. Nuoren Ville Heinolan kohtalo Winnipegissä puhuttaa – tulokaspakki oli jälleen katsomossa, kun Jets hävisi Anaheim Ducksille keskiviikkona maalein 7-4.

Heinola on pelannut syksyn mittaan nyt kahdeksan ottelua NHL:ssä. Se myötä Jets voi lähettää pakin Suomeen ja Liigaan ilman, että tulokassopimuksen avausvuosi astuu voimaan.

Vaihtoehto on ollut isosti esillä: viime aikojen katsomokomennukset vihjailevat jo mahdollisesta lainapestistä. Helminen virnistää, ettei jännitä ratkaisua.

– Kävi miten kävi, en usko, että ”Henellä” on huonoa vaihtoehtoa tässä. Molemmat ovat hyviä ratkaisuja, Helminen pohtii Leijonat.comille.

Ottaisitte varmasti tuon tason pakin mielellään mukaan jengiin?

– Niin… varmaan voisi nimi nousta jopa esille valintatilanteessa. Heh heh, Helminen virnuilee.

Heinola oli voittamassa nuorten MM-kultaa jo vuosi sitten. Kuva: Getty Images.

Vahvat otteet eivät yllättäneet

Heinolan nousu Jetsin kokoonpanoon jo 18-vuotiaana on yllättänyt ympäri NHL:ää. Vaikka virheitä sattuu, on tulokas ollut ajoittain heti Jets-pakiston parhaimmistoa.

Helminen ei ole yllättynyt tutun pakin liidosta. Taustalla on vahva kesä, joka lupasi heti hyvää rapakon taakse.

– On yllättänyt – ja ei ole yllättänyt. Tiedetään hänen kykynsä – pystyy kyllä suoriutumaan kovassa paikassa. Hänen kykynsä pelata on todella kova, Helminen kehuu.

Samalla Helminen painottaa, ettei enää liikaa valvo Jetsin pelejä. Kun osaaminen on tuota luokkaa, ei NHL-pakin otteita tarvitse enää väijyä samalla tavalla.

– Tiedän onneksi hänen osaamisensa. Ei tarvitse enää niin paljoa seurata. Melkein parempi katsoa tässä vaiheessa muiden tekemistä kuin ”Henen”, Helminen virnistää.

Olisiko Liiga vai NHL parempi Heinolalle loppukauden pelipaikaksi. Hyppää mukaan kuumaan keskusteluun myös Facebookin suositussa Jääkiekon olohuone -ryhmässä!

LUE MYÖS: Liigan huippupakit mukana! Tshekki saapuu Suomeen kiinnostavalla jengillä – tässä tuore kokoonpano

Ilari Isotalo, Helsinki
Twitter: @IlariIsotalo


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS