Patrik Laine oli pirteällä pelipäällä heti paluupelissään loukkaantumisen jälkeen.

Suomalaistykki pelasi vajaat 20 minuuttia, kun Winnipeg Jets kaatoi Vegas Golden Knightsin jatkoajalla maalein 4-3. Laineen ilta sai kruununsa jatkoajalla, kun hyökkääjä oli rakentelemassa Jetsin voittomaalia.

Suomalaisen nousu ja komea jättö avasivat maalipaikan Kyle Connorille, joka pääsi sivaltamaan vapaasti ottelun voittomaalin.

Median ohella myös joukkuekaveri innostui jakamaan kehuja suomalaiselle.

– He odottivat hänen (Laine) laukaustaan – kaikki tietävät, millainen pommi hänellä on. Uskon, että vastustaja hieman jähmettyi siinä. ”Patty” pelasi hienosti taakse ja pääsin aivan yksin maalipaikkaan, Connor kehui.

Laine oli paluupelissään myös muuten näkyvä: hyökkääjä pommitti vastustajan maalia kohti yhteensä seitsemän kertaa.

Lukemat ovat mainioita hyökkääjälle, joka pelasi ainakin vielä paluupelissään Jetsin kakkosylivoimassa. Kun ykköstykit tahkosivat miesylivoimalla yli kolme minuuttia – kirjautti toinen ylivoima peliaikaa itselleen vain reilun minuutin.