Kärppien NHL-vahvistukset joutuivat erilleen Leijonissa – Lammikolta viileä kuitti Puljujärvelle

© Kuva: Getty Images

HELSINKI. Leijonat.com tapasi Karjala-turnauksen alla Kärpissä loistavaa kautta pelaavan Juho Lammikon.

23-vuotias hyökkääjä on ollut syksyn aikana Liigan parhaimmistoa, kun hän on saalistanut 18 ottelussa jo 22 (7+15) tehopistettä. Kärpissä yhteispeli on toiminut ketjukavereiden – ja etenkin Jesse Puljujärven kanssa hyvin.

– On se ollut mukavaa pelata Puljun kanssa. Molemmat ollaan isoja kavereita ja tykätään luistella, kamppailla ja mennä maalille. Mukavaa on ollut, Lammikko kertoi Leijonat.comille.

Karjala-turnauksessa kaksikkoa ei kuitenkaan nähdä ainakaan avausottelussa samassa ketjussa, sillä Puljujärvi on istutettu ykkösketjuun ja Lammikko nelosen keskelle. Kärpät-hyökkääjän mielestä ratkaisu on hyvä.

– Ei haittaa, ettei pelata yhdessä. Pääsee välillä eroonkin. Ei vaan, mutta en pannut yhtään pahakseni, että pelaan (MarkoAnttilan ja (KristianKuuselan kanssa. Molemmat ovat huipputekijöitä, Lammikko kehui.

Voit katsoa Lammikon haastattelun kokonaisuudessaan alta. Seuraa meitä myös Instagramissa: leijonat_com.