Tshekin joukkue vilisee tähtiä – näitä pelaajia Leijonien täytyy tänään varoa

© Kuva: Getty Images

Leijonat kohtaa Karjala-turnauksen toisessa ottelussaan Tshekin. Ottelu alkaa kello 17:30.

Tshekki on Karjala-turnauksessa liikkeellä kovatasoisella nipulla. Tshekki voittikin Suomen tapaan turnauksen ensimmäisen ottelunsa. Ruotsi kaatui lukemin 3-1.

Nostamme esiin kolme tähteä, joita Leijonien täytyy erityisesti tänä iltana varoa.

1. Jan Kovar

Jan Kovar on ollut jo pitkään vakiokasvo Tshekin maajoukkueessa. 29-vuotias sentteri on parhaalla KHL-kaudellaan 68 tehopistettä 54 otteluun. Hän pääsi maalin makuun jo avausottelussa Ruotsia vastaan.

2. Dimitri Jaskin

26-vuotias Dimitri Jaskin on pelannut pääosan urastaan NHL:ssä, mutta hän siirtyi täksi kaudeksi KHL:ään Dynamo Moskovan riveihin. Jaskinilla on kokemusta NHL:stä 303 ottelun verran. Hän mätti niissä 27 maalia ja 69 tehopistettä. Tällä kaudella hän on tykittänyt KHL:ssä 24 otteluun 21 tehopistettä.

3. Andrej Sustr

Kaksimetrinen Andrej Sustr on niin ikään varustettu NHL-kokemuksella. Kovaotteinen puolustaja pelasi Anaheim Ducksissa ja Tampa Bay Lightningissa yhteensä 324 ottelua. Tällä kaudella 28-vuotias Sustr pelaa KHL:ää Kunlun Red Starissa.

LUE MYÖS: Kuka on Aatu Räty? 16-vuotias Leijonien superlupaus herättää huomiota jo NHL:ssä : ”Sen eteen tehty töitä”

LUE MYÖS: Hyppy Leijoniin! Tulikuuma HIFK-tähti kommentoi kevään NHL-siirtohuhuja: ”Aika hiljaista oli”