Pikkuleijonien superlupaukselta hurja näytös: Taituroi peräti viisi tehopinnaa!

© Kuva: Leijonat.fi

Pikkuleijonat päätti Ruotsissa pelatun viiden maan turnauksen sunnuntaina 7-4-voittoon Sveitsistä.

Upeimmat näytöt iski pöytään tehot 4+1 takonut Kasper Simontaival.

17-vuotias Tappara-kasvatti nousi samalla turnauksessa Suomen tehokkaimmaksi pelaajaksi. Simontaipaleen neljän ottelun saldo oli komea 5+2=7.

Simontaival on varattavissa NHL:ään tulevana kesänä ja kuuluu ikäluokkansa kovimpaan lupauksiin. Eri arvioissa taituria on jo pidetty todennäköisenä ykköskierroksen varauksena. (lue lisää esimerkiksi täältä)

Laituri on tällä kaudella summannut 21 Nuorten SM-liigan ottelussa 19 (10+9) tehopistettä. Simontaival on nähty jo myös Liigassa. Tällä ja viime kaudella nuorukainen on pelannut yhteensä kuusi pääsarjaottelua.