Kaapo Kakko kuin uudestisyntynyt – valmentaja vakuuttui: ”En ole nähnyt häntä tuollaisena!”

© Kuva: Getty Images

New York Rangersin sankariksi keskiviikon vastaisena yönä Pittsburgh Penguinsia vastaan kahdella maalillaan noussut Kaapo Kakko kerää aiheestakin ylistystä myös joukkueen päävalmentaja David Quinnilta.

– Kun häntä katsoo niin pukukopissa kuin muuallakin, hänestä välittyy aivan uudenlainen päättäväisyys. En ole nähnyt häntä tuollaisena hänen tultuaan tänne, Quinn ylisti jatkoajalla joukkueelleen voiton ratkaisseen 18-vuotiaan otteita.

– Kyse ei ole vain siitä, miltä hän näyttää ollessaan jäällä. Hänen itseluottamuksensa on nousussa, hän hymyilee enemmän ja on entistä itsevarmempi, Quinn suitsutti medialle Penguins-ottelun tauottua.

Voit katsoa Kakon viime yön maalit sekä haastattelun täältä.

LUE MYÖS: Taas hirmutehot! Joonas Donskoi liitää NHL:ssä – upotti nyt Winnipegin