Colorado Avalanchen Joonas Donskoi oli pirteällä pelipäällä yön NHL-kierroksella.

Suomalaistaituri iski tehot 1+2, kun Avalanche haki Winnipeg Jetsin kotiluolasta voiton maalein 4-0. Donskoi alusti keskiviikkoyönä tähtihyökkääjä Nathan MacKinnonin maalit. Iltapuhde huipentui kolmannessa erässä, kun suomalainen iski erän puolivälissä ylivoimalla ratkaisevan tuntuisen 4-0-maalin.

Samalla suomalainen kaunisteli koko kauden tilastojaan. Kesällä seuraa vaihtanut hyökkääjä on saanut Coloradossa pirteän alun kaudelleen – ja se näkyy.

Donskoi on nyt pelannut Avalanchen matkassa 18 peliin tehot 9+5=14. Myös Coloradon uusitulla ykkösketjulla kulkee jopa loukkaantumisten keskellä: Donskoin, Matt Calvertin ja MacKinnonin ykkösketju on kerännyt nyt edellisissä kolmessa pelissä jo yhdessä tehot 8+10.

Samalla Avalanchen peli kulkee – joukkue on voittanut kaikki kolme edellistä otteluaan.