Kärppien valmennus on lyöty lukkoon tuleviksi vuosiksi.

Liiga-seura tiedottaa, että edustusjoukkueen valmennus jatkaa nykyisessä kokoonpanossaan myös kaudella 2020-2021.

Mikko Manner toimii vastuuvalmentajana apuvalmentajinaan Lauri Mikkola sekä Toni Sihvonen. Ari Hilli jatkaa joukkueenjohtajan ja maalivahtivalmentajan tehtävissä. Fysiikkavalmennuksesta vastaa edelleen Samppa Jaakola, ja videovalmentajana toimii Santeri Hilli.

Sen jälkeen nähdään kiinnostavia muutoksia: Mikkola hyppää kaudesta 2021 alkaen Kärppien uudeksi pääkäskijäksi. Hänen sopimuksensa kattaa kevääseen 2023 asti.

– Olen erittäin otettu seuran luottamuksesta minua kohtaan. Pitkän polun olen Kärpissä kulkenut ja sellainen pienen pojan unelma toteutuu, kun pääsee viimein päävalmentajan paikalle. Nöyrin mielin tehtävään käsiksi, mutta aikaa sen alkamiseen on vielä paljon, ja on tärkeää, että nyt elää ihan vain tätä hetkeä ja kerää lisää tietotaitoa, Mikkola kommentoi seuran tiedotteessa.

Mikkola on toiminut pitkään Kärppien seurassa. Hän aloitti alunperin Kärppien C-junnujen kanssa kaudella 2005.

Uusi päävalmentaja saa avukseen 2021 uutena kasvona Ville Mäntymään, joka toimii tulevalla kaudella vielä seuran A-nuorten päävalmentajana. Muista valmentajista Hillin ja Jaakolan sopimukset ovat voimassa kevääseen 2023. Santeri Hillin sopimus yltää kevääseen 2021 ja Sihvosella on optio kausista 2021-2022 ja 2022-2023.

LUE MYÖS: Tärkeä siirtouutinen! Leijonalupaus vaihtaa toiseen Liiga-seuraan – tarjolla iso rooli ennen MM-kisoja?

LUE MYÖS: Yllättäviä nimiä Leijoniin? Arvio: tässä ovat maajoukkueen potentiaaliset uudet vahvistukset