Huippu-uutisia kiekkofaneille: Liigan tulikuuma kamppailu katsottavissa ilmaiseksi

© Kuva: Juha Tamminen

Kiekkofaneja hemmotellaan myös tulevana viikonloppuna, kun Sub-kanava näyttää yhden liigaottelun ilmaiseksi.

Tällä kertaa ilmaisotteluna toimii huippukamppailu JYPin ja Tapparan välillä. JYP on päässyt viime aikoina kovaan vireeseen, kun jyväskyläläiset ovat nousseet sarjataulukossa jo kolmanneksi. Tappara johtaa puolestaan koko sarjaa.

Ottelussa riittää myös monia mielenkiintoisia nimiä, joista erityisesti tarkkailuun kannattaa ottaa Liigan piste- ja maalipörssiä johtava Julius Nättinen, joka on päässyt viime aikoina huimaan vireeseen.

Lähetys alkaa Subilla kello 16.30 Telian Liigalive 360 -studiolähetyksellä, jossa ennakoidaan tulevaa kamppailua. Itse ottelu alkaa puolestaan kello 17.00.