Liigassa kaudella 2018-19 Kärppien paidassa 60 runkosarjan pelissä tehot 9+21=30 (+26) iskenyt ja 16 pudotuspeliottelussa pisteet 4+5=9 (+7) viimeistellyt Suomen ja Yhdysvaltain passin Teemu Kivihalme avasi lauantain ja sunnuntain välisenä yönä vihdoin ja viimein pistetilinsä rapakon takana farmisarja AHL:ssä Toronto Marliesissa.

Pelaaja veti farmissa 11 ottelua pisteittä, mutta kauden 12. kamppailussa Kivihalme heitti mahdollisesti jonkinlaisen apinan niskastaan. Puolustaja saalisti pinnat 0+2=2, mutta etenkin tehotilaston lukema oli kertakaikkiaan häikäisevä +4.

Marlies kaatoi Suomen aikaa lauantain puolella alkaneessa pelissä Texas Starsin numeroin 8-4. Suomen ja Yhdysvaltain passin pelaaja syötti Toronton toisen maalin tasakentällisin, joskin Marliesin ylivoima oli juuri päättynyt, ja neljännen häkin alivoimalla.‌‌

Toronto Marlies

@TorontoMarlies
Pressure pays off as Engvall buries this rebound for his 5th of the season.

#MarliesLive

Toronto Marlies

@TorontoMarlies
Goin' back-to-back 🎶

#MarliesLive

Kivihalme on Nashville Predatorsin kesän 2013 viidennen kierroksen 140. varaus. Pelaajan suurimmat meriitit ovat kevään 2018 Suomen mestaruus ja tämän vuoden SM-hopea. Kummatkin irtosivat Kärppien väreissä.

LUE MYÖS:

Uskomatonta epäonnea! Nuorten MM-kultapuolustaja Olli Juolevi loukkaantui jälleen

Eikä! Lukko menetti NHL-lupaus Ville Heinolan kesken liigaottelun – näin luotsi kommentoi

Suomalaispelaaja debytoi NHL:ssä, ensiesiintyminen meni pahasti penkin alle