Pitkä pisteetön putki viimein poikki! Kärpissä kovia pinnoja latonut tehomies avasi hanansa Pohjois-Amerikassa

© Kuva: Juha Tamminen

Liigassa kaudella 2018-19 Kärppien paidassa 60 runkosarjan pelissä tehot 9+21=30 (+26) iskenyt ja 16 pudotuspeliottelussa pisteet 4+5=9 (+7) viimeistellyt Suomen ja Yhdysvaltain passin Teemu Kivihalme avasi lauantain ja sunnuntain välisenä yönä vihdoin ja viimein pistetilinsä rapakon takana farmisarja AHL:ssä Toronto Marliesissa.

Pelaaja veti farmissa 11 ottelua pisteittä, mutta kauden 12. kamppailussa Kivihalme heitti mahdollisesti jonkinlaisen apinan niskastaan. Puolustaja saalisti pinnat 0+2=2, mutta etenkin tehotilaston lukema oli kertakaikkiaan häikäisevä +4.

Marlies kaatoi Suomen aikaa lauantain puolella alkaneessa pelissä Texas Starsin numeroin 8-4. Suomen ja Yhdysvaltain passin pelaaja syötti Toronton toisen maalin tasakentällisin, joskin Marliesin ylivoima oli juuri päättynyt, ja neljännen häkin alivoimalla.‌‌

Kivihalme on Nashville Predatorsin kesän 2013 viidennen kierroksen 140. varaus. Pelaajan suurimmat meriitit ovat kevään 2018 Suomen mestaruus ja tämän vuoden SM-hopea. Kummatkin irtosivat Kärppien väreissä.

LUE MYÖS:

Uskomatonta epäonnea! Nuorten MM-kultapuolustaja Olli Juolevi loukkaantui jälleen

Eikä! Lukko menetti NHL-lupaus Ville Heinolan kesken liigaottelun – näin luotsi kommentoi

Suomalaispelaaja debytoi NHL:ssä, ensiesiintyminen meni pahasti penkin alle


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.