Suomalaishyökkääjä debytoi NHL:ssä – joukkueelta järjetön kiri: ”Jos rehellisiä ollaan, niin onhan tämä mahtavaa”

© Kuva: Getty Images

Hyökkääjä Otto Koivula, 21, debytoi NHL:ssä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä NY Islandersin sotisovassa. Joukkueen juhannuksen 2016 neloskierroksen 120. varaus kellotti 4-3-voittoon päättyneessä Philadelphia Flyers -ottelussa peliaikaa reilut seitsemän minuuttia.

Nokialaisen perustilastot olivat pitkälle nollaa, sillä vain taklausmäärä (2) näytti jotain muuta kuin pyöreää. Isles teki ottelussa häkellyttävän nousun, kun se väänsi viimeisen erän tehokkaan kymmenminuuttisen aikana 0-3:sta tasoihin ja lopulta voittoon voittolaukauskisassa.

– Jos rehellisiä ollaan, niin onhan tämä mahtavaa. Fiilis on hieno ja unelma on toteutunut, suomalaishyökkääjä hehkutti seuran nettisivuilla.

NY Islanders miehittää itäisessä konferenssissa upeasti kakkossijaa. Nyt joukkue on hävinnyt vain neljästi ja jäänyt kolme kertaa täysin tyhjin käsin. Islandersin pisteputki on pituudeltaan jo häikäisevät 14 ottelua. Islanders on jäänyt pisteittä edellisen kerran yli kuukausi sitten.

– Päässäni on epätodellinen tunne tällä hetkellä. En malta odottaa seuraavaa ottelua.

Islandersin pisteputki on pidempi kuin millään muulla joukkueella tällä kaudella.

Koivulakin on ollut valokeilassa, joskin vähän erilaisesta syystä. Häntä on pompoteltu viime aikoina tiuhaan Islandersin ja AHL-joukkue Bridgeport Sound Tigersin välillä.

– Alla on kaksi sairasta viikkoa. Minua on siirrelty jatkuvasti ylös ja alas. Olen iloinen päästyäni vihdoin mukaan ensimmäiseen NHL-otteluuni.

LUE MYÖS:

Suomalaispelaaja debytoi NHL:ssä, ensiesiintyminen meni pahasti penkin alle


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.