Tiistaina Tappara jatkaa CHL:n pudotuspelejä EV Zugia vastaan. Ensimmäinen osaottelu päättyi viime viikolla Hakametsässä 3-3 ja Tappara lähtee tavoittelemaan vierasvoittoa päästäkseen otteluparista jatkoon. Tapparan vierasottelu alkaa tiistaina 19.11. klo 20:45 ja pystyt seuraamaan ottelua TV:stä.

Tapparan viime viikko ei ollut mikään helppo. Joukkue pelasi EV Zugia vastaan kovan kamppailun tiistaina Hakametsässä. Zug meni ottelun alussa 0-2 johtoon, ennen kuin kirvesrinnat tajusivat, ettei perustason liigavauhti riitä tässä kahinassa mihinkään. Tappara tuli peliin mukaan kovalla sykkeellä ja viimeisteli kaikki maalinsa ylivoimalla. Ottelun päättyminen tasapeliin oli varmaankin täysin oikeudenmukainen tulos.

Loppuviikosta Tappara pelasi kaksi peliä kotoista Liigaa. Kovakuntoiset Ilves ja JYP olivat parempia ja tuloksena oli kaksi tappiota. Ilvestä vastaan ottelu oli hyvin tasainen, mutta JYP antoi Jukka Rautakorven suojateille runtua oikein isän kädestä ja ottelu päättyi 5-1 jyväskyläläisille. Tapparalle jäi siis parannettavaa, jotta tie CHL:n kahdeksan parhaan joukkoon aukeaisi.

Aivan kaikilla ei ole mahdollisuutta tehdä pikareissua Sveitsiin katsomaan CHL:ää. Onneksi TV on mukana tässäkin ottelussa ja tarjoaa asiakkailleen suoran striimin. Pistä TV tulille ja kannusta Tappara voittoon nojatuolistasi käsin. Käytä samalla hyväksesi in loistavat livevetomahdollisuudet.

Näin katsot Tapparan pelin ilmaiseksi:

  1. Siirry in sivuille TÄSTÄ.
  2. Avaa pelitili ja valitse Tapparan ottelu
  3. Tililläsi pitää olla rahaa, jotta näet ottelut.

Katso Tapparan ottelu ja laita vetoa sisään!

Tapparan ottelut CHL:ssä:

To 29.8. klo 20.30 KAC Klagenfurt – Tappara 3-2
La 31.8. klo 20.45 EHC Biel-Bienne – Tappara 1-0
Pe 6.9. klo 19.00 Tappara – KAC Klagenfurt 8-3
Su 8.9. klo 19.00 Tappara – EHC Biel-Bienne 1-0
Ti 8.10. klo 19.30 Frisk Asker – Tappara 1-3
Ke 16.10. klo 19.00 Tappara – Frisk Asker 7-3
Ti 12.11. klo 19.00 Tappara – EV Zug 3-3