Liigajoukkue SaiPassa viime kaudella runkosarjan 58 ottelussa hyvät tehot 13+15=28 iskenyt ja kolmessa pudotuspeliottelussa pisteet 0+1=1 sivaltanut David Goodwin ei jatka uraansa ruotsalaisessa Morassa.

Pääsarja SHL:stä viime kaudella pudonnut joukkue on vajonnut pohjalle maan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Allsvenskanissa pudottuaan.

Goodwinin uusi työnantaja on pohjoisirlantilainen Belfast Giants. Asia selvisi seuran kotisivuilta. Belfast pelaa isobritannialaista EIHL-liigaa. Neljän pelin tappioputkessa rypevä lauma on kymmenen joukkueen sarjassa viidentenä. Euroopan monikansallisessa CHL:ssä Belfast jäi C-lohkon viimeiseksi pudoten jatkopeleistä.

– Vaikka ykkössija häämöttää edelleen silmissämme, emme voi jatkaa nykyiseen malliin, joukkueesta kommentoitiin tilannetta.

Goodwin iski Morassa alkukauden 11 ottelussa tehot 3+1=4. SaiPassa ennen viime kautta debyyttisesongillaan Goodwin sivalsi pinnat runkosarjan 60 ottelussa 10+19=29 ja yhdeksässä pudotuspeliottelussa pisteet 2+1=3.

– Kun saimme tietää Davidin olevan vapaana, halusimme napata hänet Belfastiin. Hän lisää hyökkäyksiemme laatua ja nopeutta.

Goodwin ei ollut ainoa, jonka toimesta ovet kävivät Morassa. Joukkueen uusi valmennuskaksikko on Tomek ValtonenKasper Vuorinen.