Optio käytetty: Tero Lehterä jatkaa SaiPan päävalmentajana

© Kuva: Juha Tamminen

SaiPa tiedottaa nettisivullaan Tero Lehterän jatkavan lappeenrantalaisryhmän päävalmentajana myös kaudella 2020-21.

Seura ja kolmatta kauttaan SaiPaa valmentava Lehterä ovat käyttäneet sopimukseen sisältyneen molemminpuoleisen option.

SaiPan toimitusjohtaja Jussi Markkasen mukaan molemmat osapuolet ovat äärettömän tyytyväisiä ratkaisuun.

– SaiPa on ollut tosi tyytyväinen siihen työhön mitä Tertsi on tullut tänne tekemään. Nimenomaan meidän strategian mukaisesti olemme kehittäneet nuoria pelaajia ja olemme onnistuneet siinä tosi hyvin, Markkanen toteaa.

Toimitusjohtaja ja päävalmentaja tuntevat toisensa hyvin, sillä he ovat aikanaan pelanneet Tapparassa samaan aikaan. Lehterä oli myös SaiPan valmentajana jo Markkasen peliuran viimeisellä kaudella.

– Lehterä on hyvin vaativa valmentaja. Hän vaatii pelaajilta itsenäistä ajattelua ja arvostaa tosi kovasti sitä että pelaaja on valmis lyömään itsensä likoon. Hän innostuu voimakkaasti siitä kun joku haluaa kehittyä ja hän on valmis laittamaan siihen sitten kyllä kaiken ajan ja tarmon.

47-vuotias Lehterä kertoo viihtyneensä seurassa hyvin.

– Jussi (Markkanen) kysyi minun mietteitä ja minä kysyin Jussin mietteitä ja molemmat oli samoilla linjoilla. Olen viihtynyt hyvin työpaikalla ja Lappeenrannassa. Perhe on edelleen Espoossa, mutta yritetään sitäkin vähän tuunata ensi kaudelle. Lehterä kertoo ja jatkaa:

– Meillä on selkeä sapluuna millä mielin mennään tämä ja ensi kausi. Se mikä on ollut haasteena, niin Liigan peli on muuttunut viimeisen kahden kauden aikana melko paljon. Viime kaudella pystyimme lisäämään työmäärää ja nyt olemme pystyneet tiettyjä asioita jalostamaan.

SaiPa kertoo julkaisevansa tulevan kauden muun valmennusryhmän myöhemmin.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.