Valmentajavelho Risto Dufva on ollut lähiaikoina otsikoissa isosti. Luotsin alkukauden joukkue, hyvin Puolan pääsarjan aloittanut GKS Katowice kertoi tiedotteessaan, että Dufva matkustaa sairauden vuoksi Suomeen. Joukkue ei avannut suomalaisluotsin tilannetta tarkemmin.

Sen Katowice kuitenkin kertoi, että väkevästi kauden aloittanutta joukkuetta luotsaa toistaiseksi parivaljakko Piotr SarnikTommi Satosaari.

Konkarin lähtö puolalaisleiristä ei suinkaan ole ollut lähiaikojen ainoa häntä koskeva aihe. Muutamat eri mediat kirjoittivat, että Dufva siirtyisi Liigassa syvällä tarpovan Sportin luotsiksi nykyisen päävalmentaja Ari-Pekka Pajuluoman tilalle.

Dufva-kuvio hämmentää, ja suomenmestariluotsin lähtö Katowicestä oli luokkaa kummallinen peliliike. Joukkue nimittäin keikkuu Puolan pääsarjassa jaetulla kolmossijalla.

Leijonat.com tavoitti Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsän. Hänestä ei saatu mitään irti.

– Ei kommentoitavaa.

Sport kohtaa perjantaina kotonaan Ässät. Vaasalaisilla on viimeiseen pudotuspelipaikkaan matkaa jo 12 pinnaa. Peli on siinä mielessä iso, että porilaislauma on ensimmäisellä putoajan paikalla, pisteen kymmenettä sijaa perässä.

LUE MYÖS:

Risto Dufvan päävalmentajan pesti ulkomailla päättyi – konkarivalmentaja kiistää seuran väitteet sairastumisesta

Liigajoukkue tiedottaa: Kahden pörssin kärkipäätä lähentelevä pelaaja jatkaa ensi kaudellakin – ”Älykäs ja taitava kiekon kanssa”