Kärppien päävalmentaja Mikko Manner osoitti solidaarisuuttaan hienolla tavalla voitetun Ässät-pelin jälkeen.

Käskijällä riitti aihetta iloon Kärppien napattua Ässien kotiluolasta pisteet mukaansa 3-1-voitolla. Samalla joukkue tukevoitti asemaansa sarjan kärjessä: 10 peliä putkeen voittanut ryhmä on ottanut jo eroa toisena olevaan Tapparaan jo seitsemän pistettä.

Manner vei pelin lehdistötilaisuudessa huomion kuitenkin aivan muualle. Valmentaja otti tilaisuuden lopuksi mikrofonin itselleen ja lähetti lämpimät terveiset Vaasaan.

– Kuulin tänään omasta näkökulmasta ikäviä uutisia, kun ystäväni Ari-Pekka Pajuluoma on erotettu Sportin peräsimestä. Se on ihan normaalia huippu-urheilua. Haluan silti sanoa ”Maukalle”, että sain itsekin sieltä kymmenkunta vuotta sitten kenkää, kun en ollut silloin vielä riittävän hyvä valmentaja. Siitä alkoi vasta mun valmentajuus, Manner kommentoi.

Manner ja Pajuluoma ovat keskustelleet jo aiemmin kauden mittaan yhdessä valmennuksesta. Usein lajipiireissä on puhuttu, kuinka potkittu valmentaja jää väkisinkin yksin. Siinä mielessä Kärpät-käskijän ele oli hieno.

– Olen aina sun tukena. Ja ystävänä. Jos tarvitset apua ja tukea, täällä on aina yksi mies, joka joutaa, Manner naulasi.

Pajuluoman korvaajaksi löytyi kokenut kehäkettu, kun Sport vahvisti Risto Dufvan hyppäävän sarjajumbon peräsimeen.

LUE MYÖS: Huippu-uutisia: Dallasin suomalaisyllättäjä palaa NHL-kaukaloihin!

LUE MYÖS: Poikittaista vastustajan naamaan! Tappara-tähti sikaíli itsensä suihkuun – pelikieltoa tulossa?

LUE MYÖS: Stadin derby vain ajan kysymys? Peliyhtiö povaa: HIFK ja Jokerit pian kaukaloon