Vaasan Sportin päävalmentajan tehtävistä lähtöpassit saanut Ari-Pekka Pajuluoma kertoo avoimesti tuntemuksistaan tuoreiden potkujen jälkeen.

Liiga-jumboksi ajautunut seura joutui tekemään viime viikolla ison ratkaisun, kun Pajuluoma sai lähteä joukkueen peräsimestä. Ratkaisu oli kova – Liiga-seura palkkasi käskijän tilalle lopulta kokeneen Risto Dufvan.

Nyt Pajuluomalla on alkanut uusi vaihe elämässä. Valmentaja avaa tilannettaan Twitterin puolella rehellisellä tavalla.

– Oli kova paikka tyhjätä kamat kopista. Selkä suorana poistun kisasta, toki just nyt itku silmässä. Kuuluu varmasti taudin kuvaan. Toivottavasti rakkaan seuran kurssi kääntyy. Ensiviikolla olen sitten katsomon puolella Kuparisaaressa, Pajuluoma kirjoittaa.

Kuten aina, potkut saanut valmentaja on ehtinyt saada syksyn mittaan paljon lokaa niskaan. Pajuluoma jakaa kiitoksia myös Sport-faneille.

Kyllä se niin on, että Pohjanmaalla ei potkita maassa makaavaa. Kiitokset kaikille tsempeistä. Myös niille, jotka ovat valmentaja Pajuluomalle iskeneet puukkoa selkään ja ymmärtävät et Maukka on ihminen.

Yksi Sport-valmentajan tukijoista on ollut Kärppien käskijä Mikko Manner, joka asettui julkisesti tukemaan potkittua ystäväänsä. Ele on lämmittänyt.

– Jääkiekkoperhe on myös näyttänyt vahvuutensa Mamban johdolla ja kiitos siitä, Pajuoluoma kirjoittaa sydämen kera.

LUE MYÖS: Upea ele! Kärpät-valmentajalta yllättävä veto – lähetti terveiset potkitulle Liiga-käskijälle: ”Olen aina sun tukena”

Maukka Pajuluoma

@p_maukka
Oli kova paikka tyhjätä kamat kopista. Selkä suorana poistun kisasta, toki just nyt itku silmässä. Kuuluu varmasti taudin kuvaan. Toivottavasti rakkaan seuran kurssi kääntyy👍 ensiviikolla sitten katsomon puolella kuparisaaressa.

Maukka Pajuluoma

@p_maukka
Kyllä se niin on, että Pohjanmaalla ei potkita maassamakaavaa. Kiitokset kaikille tsempeistä. Myös niille, jotka ovat valmentaja Pajuluomalle iskeneet puukkoa selkään ja ymmärtävät et Maukka on ihminen.Jääkiekkoperhe on myös näyttänyt vahvuutensa Mamban johdolla ja kiitos siitä❤️