Edmonton GM avoimena Jesse Puljujärven tilanteesta – vastasi kaikkiin polttaviin kysymyksiin

© Kuva: Getty Images

Aikaraja Jesse Puljujärven NHL-sopimuksen tekemiseen lähestyy kovaa vauhtia. Suomalaislupaus onkin herättänyt viime päivinä runsaasti kiinnostusta Pohjois-Amerikassa.

Urheilujulkaisu The Athletic kyseli Puljujärven tilanteesta Edmonton Oilersin GM Ken Hollandilta kaikki polttavat kysymykset.

Holland kertoi, ettei usko, että Puljujärven jääminen Liigaan, haittaisi hänen markkina-arvoaan. Edmontonin menestys ei ole niin ikään Hollandin mukaan nostanut paineita suomalaisen kauppaamiselle.

Holland paljasti myös, millaista vastinetta Puljujärvestä haluaa.

– Jotain nuorta. Sen täytyy olla nuorta. En yritä vaihtaa häntä johonkuhun, joka on vanha. Sen täytyy olla nuori pelaaja nuoresta pelaajasta, tai ehkä nuori pelaaja tai varausvuoro, Holland kertoi.

Edmontonin GM ei liikaa stressaa joulukuun aikarajaa. Hän näkee tulevaisuudessa kolme mahdollista skenaariota.

– Ottaen huomioon, että hän on 21-vuotias, me omistamme hänen oikeutensa vielä vuosiksi eteenpäin. Joko hän jää Eurooppaan moniksi vuosiksi, kauppaamme hänet eteenpäin tai hän palaa tänne. Vain kolme asiaa voi tapahtua, mutta en osaa ennustaa tulevaisuutta, Holland sanoi.

– Hän on 21. Ei 26. Tällä pelaajalla on vielä paljon kiitorataa jäljellä. Se vaikuttaa ajattelutapaani. Joku sanoo: ”No, siitä on jo kolme vuotta. Hän ei ole vielä lyönyt läpi.” Se tekee diilin tekemisestä vaikeaa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.