Jesse Puljujärven unelmasiirto kariutui viime metreillä – NHL-toimittajalta mehukas paljastus

© Kuva: Getty Images

Takaraja Jesse Puljujärven pelaamiselle NHL:ssä vielä tällä kaudella umpeutuu sunnuntaina.

Kärppien alkukauden tehomiehiin Liigassa kuulunut 21-vuotias laitahyökkääjä on vahvistanut jo aiemmin pelaavansa kauden loppuun oululaisseurassa, joskin miehen NHL-oikeudet omistavan Edmonton Oilersin viime hetken pelaajasiirto saattaisi vielä muuttaa nuorukaisen suunnitelmat.

TSN:n sekä The Athleticin palkkalistoille kuuluvan NHL-toimittaja Rick Dhaliwalin mukaan käytännössä jokainen NHL-seura on tiedustellut Oilersin GM Ken Hollandilta syksyn ja alkutalven aikana suomalaisen hintalappua. Toistaiseksi sopuun ei olla päästy, joskin toimittajan mukaan Puljujärven ”unelmasiirto” Kaapo Kakon joukkuetoveriksi New York Rangersiin oli vain hiuskarvan varassa.

– Kuulemani mukaan muutama viikko sitten Puljujärven kauppaaminen oli todella lähellä. Se olisi tapahtunut Oilersin ja Rangersin välillä. Siirto kariutui kuitenkin aivan viime metreillä, Dhaliwal latasi TSN 1040 -radiokanavalla.

Dhaliwal ei lähes kaikkien muiden tapaan enää usko reilun kolmen vuoden takaisen nelosvarauksen pelaavan taalakaukaloissa ainakaan tällä kaudella.

– En usko, että hänet kaupataan ennen takarajaa. Holland pyytää hänestä niin paljon, Dhaliwal arvioi.

Puljujärven paluu Liigaan on ollut tuloksellisesti onnistunut. Kolme edellistä kautta Pohjois-Amerikassa pelannut paluumuuttaja on iskenyt 25 ottelussaa 24 (11+13) tehopinnaa.

LUE MYÖS: Jääkö HIFK-pesti lyhyeksi? Ville Leskisen sopimuksesta tihkui tarkempia tietoja

LUE MYÖS: NHL-siirto lähellä? Lähde: Julius Honka kiinnostaa eri seuroja – neuvottelut vauhdissa


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!