Julius Honka kiinnostaa NHL:ssä, paljastaa kokenut kiekkotoimittaja Bob McKenzie.

NHL-sisäpiiritoimittaja paljastaa, että Dallas Stars käy tällä hetkellä jo neuvotteluita suomalaispakin kauppaamisesta. Hongalla on sunnuntaina puoleenyöhön asti aikaa tehdä NHL-diili, muuten hänen koko kausi jää pelaamatta.

Stars omistaa tällä hetkellä JYPissä pelaavan kiekkolupauksen pelaajaoikeudet. Mahdollinen kauppa ei ole silti kaukaa haettua.

– Ei ole varmaa, että Honka liikkuu, mutta tänään on herännyt jo keskusteluita Dallasin ja toisen seurojen välillä, McKenzie paljastaa.

Tilannetta vertaillaan toiseen suomalaiseen: Jesse Puljujärvi on yhä ilman sopimusta – hänen oikeutensa on Edmonton Oilersilla.

– Toisin kuin Puljujärven tapauksessa, Dallas yrittää vielä saada kauppaa aikaiseksi.

Honka on ehtinyt pelata kolme kautta Starsin organisaatiossa. Nuori pakki on tehnyt selväksi, ettei halua jatkaa enää organisaatiossa. Suomalainen on kiekkoillut nyt syksyn mittaan Liigassa – alle on tullut 15 peliä tehoin 3+3=6.

Hongan ohella NHL:ssä jännitetään myös Puljujärven tilannetta. Leijonat.com seuraa duon tilanteen ratkeamista: molemmilla nuorukaisilla on aikaa tehdä sopimus puoleenyöhön asti – muuten koko NHL-kausi jää pelaamatta.

Bob McKenzie

@TSNBobMcKenzie

Bob McKenzie

@TSNBobMcKenzie
Neither Puljujarvi nor Honka are interested in signing with the clubs that currently retain their rights. It’s my understanding there is no chance EDM will trade Puljujarvi’s rights before today’s deadline, but DAL is working on the possibility of trading Honka.
It’s not definitive that Honka will be traded and signed with a new club by 5 p.m. but trade talks between other clubs and DAL have picked up today and, unlike Puljujarvi, it’s within the realm of possibility he moves/signs before the deadline.

LUE MYÖS: NHL-siirto toiveissa! Liigassa pelaavan leijonapuolustajan kohtalo ratkeaa pian

LUE MYÖS: Jesse Puljujärven unelmasiirto kariutui viime metreillä – NHL-toimittajalta mehukas paljastus

LUE MYÖS: Vahvistus huhuille! Tappara löysi korvaajan huippunimelleen – ”Olen matkalla Suomeen”

LUE MYÖS: Kohtalon hetket! Jesse Puljujärvellä alle vuorokausi aikaa tehdä NHL-diili – ”Hiljaiselta näyttää”