HIFK kohtaa lauantain Liiga-kierroksella vierasottelussa sarjakärki Oulun Kärpät.

Joukkueiden kauden aiemmista kolmesta kohtaamisesta kaksi voittaneet helsinkiläiset lähtevät illan kamppailuun hiukan siipirikkoisina, sillä joukkueen kokoopanosta puuttuu peräti seitsemän pelaajaa.

HIFK kertoo nettisivullaan julkaistussa otteluennakossa, että loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat Markus Kankaanperä, Juha Jääskä, Anton Lundell, Jesse Saarinen, sekä hiljattain kapteenin C-kirjaimesta luopunut seuraikoni Lennart Petrell, jonka sairausloma kestää neljästä kuuteen viikkoa.

Lisäksi riveistä puuttuvat sairastumisten vuoksi Michael Keränen ja Sebastian Dyk

Positiivinen uutinen HIFK:n kannalta on joukkueen tuoreen hankinnan Ville Leskisen debyytti.

Viime kauden Liigan pistepörssin kakkosella (29+28=57) on edessään mielenkiintoinen koitos, sillä Leskinen on Kärppien kasvatti ja nousi joukkueessa viimeisten vuosien aikana suuren yleisön tietoisuuteen.