Rapakon takana tehoileva suomalaishyökkääjä Joona Koppanen on ollut farmisarja AHL:ssä mahtivireessä läpi syksyn. Pelaaja jatkoi tehoiluaan lauantain vastaisena yönä painettuaan selvään 6-2-voittoon päättyneessä Binghamton Devils -pelissä kaksi maalia.

Pelaaja ohjasi 3-1-voittomaaliksi jääneen osuman Urho Vaakanaisen laukauksesta. Lisäksi ottelun kolmostähti Koppanen maalasi kymmenisen minuuttia myöhemmin 5-1-osuman.

x - Providence Bruins

@AHLBruins
Some nice 🖐👁 coordination from Koppy!

– Olimme alussa löysiä, vastassa oli epätoivoinen joukkue. He iskivät kovaa päälle, mutta löysimme punaisen langan. Parit maalit auttoivat meitä ja paransimme peliä jatkuvasti, päävalmentaja Jay Leach sanoi seuran kotisivuilla.

Providence Bruinsin hyökkääjän koko kauden saldo yltää lähelle piste per peli -lukemia. Boston Bruinsin juhannuksen 2016 viidennen kierroksen 135. varaus on nimittäin tehnyt 15 ottelussa tehot 6+4=10.

Alkukaudella tamperelainen latoi Atlanta Gladiatorsissa ECHL:n puolella viidessä pelissä pinnat 1+4=5. Tahti on vakuuttavaa, oli kyseessä mikä sarja hyvänsä. Huomionarvoista on se, että ennen tätä syksyä Koppanen oli tehnyt AHL:ssä 55 ottelussa tehot 4+0=4.